X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 39. Bölüm

Melis ve Hülya, Kudret'in ölümüyle büyük bir çıkmaza giriyor. Hülya, fazlasıyla gergin ve sinirleri boşalmış durumdadır. Melis ise ablasının daha sakin olması için sakinleştirici ilaç verir. Bahadır ise karısının nasıl büyük bir çıkmaza girdiğinin farkında değildir. Levent, Meryem'e karşı sert tavrını devam ettirmeye çalışır. Meryem ise genç adamın neden bu kadar kendisine öfkeli olduğunu anlamaz. Dilsiz, annesine ulaşmaya devam eder. Cemil ise Türkan Hanım'ın tekrar şirkete gelmesiyle büyük bir panik yaşar. 

Hülya, Kudret'in ölümüyle sarsıldıktan sonra uykuları kaçar. Levent, rüyalarına kadar girer. Levent'in eşinin ölümünden ve Efe'nin kaybolmasından sorumlu olan Hülya bu durumu daha fazla nasıl gizleyecek? Melis, Efe'nin Ömer olduğunu Levent'in öğrenmemesi için yeni planlar yapacak mı? Meryem, Tekin'le sevgili olmadığına Levent'i nasıl ikna edecek?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR