X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 47. Bölüm

Hülya, ameliyat sonrası konuşmakta güçlük çeker. Melis ise Hülya'nın bu durumuna üzüleceğine kendisini düşünmenin derdindedir. Aslı, Melis'in isteği üzerine Ömer'in oyuncağını çöpe atar. Meryem'in Ömer'e aldığı korsan ismindeki oyuncağın kaybolması Ömer'i fazlasıyla üzer. Bir diğer taraftan Durmuş, borç batağına girer ve tehlikeyle burun burunadır. Durmuş, Meryem'i para bulması için gün geçtikçe daha da sıkıştırır. Levent, Ömer'in ablasına olan özlemini gördükçe dayanamaz ve Ömer'i Meryem'e götürür. Ömer'i karşısında gören Meryem, kardeşine sarılır.

Levent, Meryem'in hırsızlık yaptığına kendisini fazlasıyla inandırmaya çalışır. Rıfat, bir anda şirkete çıkar gelir. Levent, Rıfat'ın gelişine oldukça şaşırır. Rıfat'ın fikrini değiştiren kişinin Meryem olduğunu öğrenen Levent, ne diyeceğini şaşırır. Levent, tüm bu duyduklarından sonra soluğu Meryem'in yanında alır. Hülya ise konuşmaya çalışır, ancak bunu gören Melis, ablasının konuşmaması için tehdit eder. Levent, Meryem'den özür dileyecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 15.45'te Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR