X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 6. Bölüm

Kardeşini zor da olsa Levent'in konağına geri götüren Meryem, fazlasıyla üzülüyor. Ancak bu durum Ömer için daha iyi olacaktır ve Metehanoğlu ailesi Ömer'i daha iyi koruyacaktır. Ömer ise bu duruma alışamamıştır. 

Ömer'le birlikte Levent'in mutlu olduğunu gören Ulviye bu durumdan oldukça memnundur. Ulviye, bir şekilde Levent’in burada kalmaya devam edeceğini düşünür. Meryem ise bitap haldedir. Levent Ulviye’ye bunun nasıl olduğunu sorar. Ne olmuştur da Meryem kendi elleriyle kardeşini bırakıyor. Ulviye Meryem’in para aldığını söyler. Meryem marinadaki işine gider, çalıştığı sürenin karşılığı olarak parasını ister, patronuyla kavga ediyor. Levent buna uzaktan şahit oluyor. Onun için Meryem paragözün tekidir. 

Meryem’in Ömer’siz ilk gecesi çok zor geçiyor. Ömer de çok mutsuzdur. Sonrasında Meryem Ömer’in eşyalarını bir valize koyar hem onu görecek hem de çantayı verecektir. Ancak Levent sert bir dille onu reddediyor. Hatta kovuyor. Bu sırada Ömer kendisinin yurda verileceğini duyuyor ve küçük çocuk oldukça üzülüyor. Ömer şimdi ne yapacaktır?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR