X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 7. Bölüm

Ömer, Levent'in konağından kaçtıktan sonra sokaklarda kayboluyor. Ablasının yanına, evine gitmek isteyen küçük çocuk evin yolunu bulamıyor. Meryem ise perişan bir şekilde Levent'le birlikte Ömer'i aramakla uğraşıyor. Durmuş ise Meryem'in Ömer'i kime verdiğini ve nerede olduğunu araştırmanın peşindedir. Ulviye, Ömer'in kaybolmasının ardından evde haber beklerken Hülya'nın tesellisine maruz kalıyor. Ömer'in konaktan kaçmasına içten içe sevinen Hülya, küçük çocuğun tekrar geri gelmemesi için elinden geleni yapıyor. 

Levent ise Ömer'in kaçmasının ardında Meryem'i sorumlu tutuyor ve Meryem'i Ömer'i saklamakla suçluyor. Meryem ise kardeşini bulabilmek için Ömer'in nerede olduğunu bilmediğine dair Levent'i ikna ediyor. Levent ve Meryem İstanbul sokaklarını karış karış dolaşıp Ömer'i arıyorlar. Savunması ve çaresi Ömer, bir parkta yaşadığı tehlikenin ardından Çita'yla karşılaşıyor. 

Çita, Ömer'i kendi evine kadar götürüyor. Fakat Ömer, kapıyı çalacağı sırada Durmuş'un sesini duyup saklanıyor. Ablası Meryem'in ve Durmuş'un konuşmalarını duyan küçük çocuk fazlasıyla etkileniyor ve artık kimsenin kendisini sevmediğini düşünüyor.

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR