X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaz'ın Öyküsü Final Bölümü

Her şeye rağmen Ekim serbest kalır. Kendine yeni bir hayat kurmak için harekete geçen genç kız sinsi oyunlarına devam eder. Ancak Ekim’in yapmak istedikleri ters teper ve Yaz, sonunda Ekim’e gerçekleri itiraf ettirir.

Yaz ve Umut’a kendini affettirmek isteyen Mert ise Yaz’a sürpriz bir doğum günü hazırlayarak ona özel bir hediye vermeyi planlamaktadır. Tunç, Umut’un davranışlarına daha fazla dayanamaz ve ilişkileri ile ilgili bir karar verir.

Nevra, Ekim’i Aladağ ailesinden uzak tutmak için Doğu’yu tehdit eder. Nevra’nın planları Ekim’in oyunlarını alt üst eder. Artık yapayalnız kalan Ekim'i kötü bir son beklemektedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Çağdaş Onur Öztürk KUZEY GÜNEY dizisinde ALİ karakterini canlandırmıştır

FRAGMANLAR