Skip to main content
 

Kuşbaşı Kebabı

426 kez izlendi

Gaziantep'in yöresel tatlarından Kuşbaşı Kebabı tarifi
Gaziantep'in yöresel tatlarından Kuşbaşı Kebabı tarifi

MALZEMELER:

KUŞBAŞI ET

5-6 DİŞ SARIMSAK

YARIM ÇAY BARDAĞI YAĞ

1 TATLI KAŞIĞI TAZE DÖVÜLMÜŞ KARABİBER

5 KAŞIK TOZ KIRMIZI BİBER

1 TATLI KAŞIĞI YOĞURT

1 ÇAY KAŞIĞI TUZ

YAPILIŞI:

KUŞBAŞI BÜYÜKLÜĞÜNDE DOĞRANIR DAHA SONRA SOS İLE KARIŞTIRIP TERBİYE EDİLİR. ŞİŞE DİZİLİR.

YANINA DOMATES BİBERLE SERVİS EDİLİR.

08.06.2015 Pazartesi 15:25  (Güncellendi: 07.09.2016 Çarşamba 09:55)