Skip to main content
 

Keşli Cevizli Etli Mantı

40 kez izlendi

Bolu'nun yöresel tatlarından Keşli Cevizli Etli Mantı tarifi
Bolu'nun yöresel tatlarından Keşli Cevizli Etli Mantı tarifi

MALZEMELER:

BİR MİKTAR SU

2 KASE UN

1 ÇAY KAŞIĞI TUZ

1 YUMURTA

YAPILIŞI:

SUYLA YOĞURARAK HAMUR HALİNE GETİRİYORUZ VE İNCECİK AÇIYORUZ. KARE KARE KESİYORUZ.

İÇİ İÇİN MALZEMELER:

200 GR KIYMA

1 ADET SOĞAN

KARABİBER

TUZ

YAPILIŞI:

TÜM MALZEMLERİ KARIŞTIRIP HARÇ HALİNE GETİRİYORUZ. KARE ŞEKLİNDE KESTİĞİMİZ HAMURLARA KÜÇÜK PARÇALAR HALİNDE YERLEŞTİRİYORUZ ARDINDAN MUSKA ŞEKLİNDE KAPATIYORUZ.

ÜZERİ İÇİN MALZEMELER:

125 GR YAĞ

1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ

YARIM ÇAY BARDAĞI KEŞ

 

08.06.2015 Pazartesi 15:33  (Güncellendi: 07.09.2016 Çarşamba 09:55)