Skip to main content
 

Börülce Sallama

2.046 kez izlendi

Balıkesir'in yöresel tatlarından "Börülce Sallama" tarifi
Balıkesir'in yöresel tatlarından "Börülce Sallama" tarifi

Balıkesir'in yöresel tatlarından "Börülce Sallama" tarifi

MALZEMELER

3 DİŞ SARIMSAK
2 ADET DOMATES
1 TUTAM MAYDANOZ
1 TANE LİMON VEYA SİRKE
SU
SIVI YAĞ

YAPILIŞI

BÖRÜLCELERİMİZİ HAŞLIYORUZ. ARDINDAN HAŞLANAN BÖRÜLCELERİ SÜZÜP TABAĞA ALIYORUZ. SARIMSAKLARI EZİP İÇİNE SIVI YAĞ, LİMON, TUZ EKLİYORUZ VE KARIŞTIRIYORUZ. ÜZERİNE MAYDAMOZ VE DOMATES DOĞRAYIP KOYUYORUZ.

08.06.2015 Pazartesi 15:46  (Güncellendi: 07.09.2016 Çarşamba 09:55)