X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6.Bölüm

İki kardeş; Tarık ve Akın, Deniz’in kalbini kazanabilmek için birbirleriyle çetin bir savaşa girişiyor.

Sazlıköy’de Akın'la Deniz'i gören Tarık, büyük bir yıkım yaşar ve Deniz’i tamamen kaybetmek üzere olduğunu fark eder. Onu yeniden kazanmak zorundadır. Rakibi kardeşidir ve Akın daha şanslı görünmektedir. Çünkü Akın, gerçek bir aşık gibi davranmakta, Deniz’e ve ailesine sahip çıkmaktadır.

Tarık, var gücüyle Cihan'la birlikte Deniz'in masumiyetini kanıtlama telaşına girer. Cinayet izlerinin peşine düşerler. Bu arada Akın, Ragıp ve Oya’nın, Gökçenerler’e karşı hazırladığı şeytani planı, hayatı pahasına bozar. Akın, Deniz'in gözünde bir kez daha kahramanlaşır. Üstelik de Akın sinsi bir tuzakla, suçu Tarık'ın üzerine yükleyerek bir taşla iki kuş vurmuştur.

BÖLÜMLER