X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12.bölüm

Kemal, Ayşe-Ömer aşkını öğreniyor

Kanal D’nin, başrollerini Burak Özçivit, Özlem Yılmaz, Sümer Tilmaç, Işıl Yücesoy, Zerrin Sümer, Seray Gözler ve Cihat Tamer’in paylaştıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Zoraki Koca”nın bu bölümünde; Kemal, oğlu Ömer ile Ayşe arasındaki aşkı öğreniyor.

40 yıllık dostu Nefise’nin evi terk etmesi, bunun üstüne de biricik oğlu Ömer’in eve ağlayan palyaço kostümüyle gelmesi Saadet’i perişan eder. Saadet ailesinin dağılmak üzere olduğunu ve bunun suçlusunun da  kendisi olduğunu düşünmektedir. Ömer, Nefise’nin evi terk ettiğini duyduğunda, aklına tek bir şey gelir. O da, Nefise’nin Ayşe’nin yanına gitmiş olabileceğidir. Nefise çok çabalamasına rağmen iki aşık genci bir araya getirememiştir. Acaba şimdi ortadan yok olarak, Ömer ile Ayşe’nin birleşmesini sağlayabilecek midir? Ömer, Ayşe bir yandan, Kemal diğer yandan Nefise’yi ararlar. Birbirinden habersiz bu üçlünün yolları kesiştiğinde, Kemal kendisini çok şaşırtan bir manzarayla karşılaşır. Oğlunu “Meltem”i seviyor olarak bilen Kemal,  Ömer’le Ayşe’yi birlikte görünce durumdan şüphelenir. Kemal birçok parçayı birleştirse de bu ilişkinin ne olduğunu tam olarak çözemez. Ancak etrafında dönen oyunu anlamak için pür dikkat kesilir. Ve eline geçen bir  kanıtla, Kemal gerçekle yüzyüze gelir..

BÖLÜMLER