X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.bölüm

Ömer, Ayşe’den boşanıyor

“Zoraki Koca”nın bu bölümünde; Ömer, Begüm ile nişanlanırken, Ayşe’den boşanmak için de bir avukat tutup mahkemeye başvuruyor.

Ayşe ve Ömer’in evlilik cüzdanını bulan Kemal hemen harekete geçer. Ömer, Begüm’e evlenme teklif etmek için dışarıdadır ve bu gelişmelere ‘dur’ demek gerekmektedir. Kemal sekreteri Şükran ile çalışmalarına hız verir. Bu meseleyi en ince ayrıntısına dek öğreneceklerdir. Öğrenirler de hem aşçı Nejat, hem taksici İzzet’e ulaşarak Ayşe-Ömer ilişkisini çözerler. Kemal öğrendiklerini gizli tutmaya kararlıdır. Ve planlarını gizlice yürütür.

Bu arada kader Ayşe ve Ömer’i yine bir araya getirir ama iki inatçı aşık sevdalarını itiraf etseler de barışmayı beceremezler. Onların bu inatçı buluşmalarını izleyenler de vardır.Artık kararı mahkeme verecektir. Ömer de bir avukat tutar. Boşanma davasını kaybedecek bir avukat arar ve bulur. Bu arada da Begüm’le aile arasında bir nişan yaparlar. Nişanın ertesi günü mahkeme vardır.

BÖLÜMLER