X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

15.bölüm

Kemal, Ömer’e hayat dersleri veriyor

Kanal D’nin, başrollerini Burak Özçivit, Özlem Yılmaz, Sümer Tilmaç, Işıl Yücesoy, Zerrin Sümer, Seray Gözler ve Cihat Tamer’in paylaştıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Zoraki Koca”nın bu bölümünde; Kemal, oğlu Ömer’e hayata tutunma dersleri veriyor.

Kendi köşklerine giremeyen Ömer büyük bir şaşkınlık yaşamaktadır. Kimseye ulaşamamaktadır. Ama bunlar daha iyi günleridir. Kemal “iflas planı”nı hızla uygulamaya koyar. Önce şirket çalışanlarına durumu açıklar. Artık yeni bir patronları olacaktır ve Şükran Hanım da Genel Müdür olacaktır. Kemal ise yeni kurulan karargahında olan biteni gözlemlemektedir. Saadet yeni hayatına adapte olmakta zorlanır ve büyük bir şok geçirerek kendini hala zengin zanneder.

Ömer ise kimseden haber alamayınca ayakları onu Sevim Abla Restaurant’a götürür. Ayşe, Ömer’in anlattıklarına önce inanmaz, yeni bir numara yaptığını zanneder, ama sonunda ikna olur. Hiç kimseye ulaşamayan Ömer’in tek kalacağı yer Ayşe’nin evidir. Ve ertesi gün ne olup bittiğini anlamak için birlikte yola çıkarlar. Ömer, holdinge geldiğinde şaşkınlığı iyice artar. Ayşe ona destek olmaya çalışır.

Ama Kemal için oyun yeni başlamaktadır. Artık Ömer, ekmeğini taştan çıkaran ve hayata karşı sorumluluklarını kavrayan birine dönüşecektir. Kemal bu uğurda her şeyi göze almaya hazırdır, hatta oğlunu seyyar satıcı yapmak bunun ilk adımıdır.

BÖLÜMLER