X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2. Bölüm

Ömer ateş altında !

Ayşe, Ömer’in evlilik teklifini kabul eder. İki genç, köy meydanında geleneklere uygun bir düğünle mutluluğa ilk adımlarını atarlar. Ama Ömer düğünün gerçekliğiyle yüz yüze gelince, nasıl bir hata yaptığının farkına varır. Ailesinden gizli, üstelik hiç hazır değilken evlenen Ömer, oradan kaçmanın yollarını arar ve tüm sempatisiyle bulduğu yeni bir oyunla Assos’tan tüymeyi başarır.
“İzimi kaybettirirsem beni unuturlar” diye düşünen Ömer, kendisini bekleyen sürprizlerden habersizdir. İddiacı çapkın Ömer’in hayatı bir anda altüst olur ve tam manasıyla bir çapraz ateş altında kalır. Ayşe kocasının peşine düşür.
Ömer, Ayşe’yi karşısında görünce, bu düğümü çözmeyi başarabilecek mi? Arkadaşları ve ailesinden evlendiğini saklayabilecek mi? Ayşe, Ömer’in kendisiyle bir iddia uğruna yakınlaştığını öğrenirse neler yapacak? İntikam mı alacak, onu terk mi edecek? Zoraki Koca’nın heyecan dolu bu bölümünde tüm bu sorular yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER