X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

20.bölüm

Zoraki evliliği anneler kabul edecek mi?

Kanal D’nin, başrollerini Burak Özçivit, Özlem Yılmaz, Sümer Tilmaç, Işıl Yücesoy, Zerrin Sümer, Seray Gözler ve Cihat Tamer’in paylaştıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Zoraki Koca”nın bu bölümünde; “Harbi neden yandı?”, “Ömer içinde miydi?” soruları yanıt bulacak, heyecan ve kahkaha zirveye tırmanacak.

Ömer’i acı sondan kurtaran “kader”i olduğuna inandığı sevgili arabası Harbi’dir. Balayına çıkamayan, başlarına gelenleri anlamaya çalışan Ayşe ve Ömer,  sorunlarıyla uğraşırken, aynı mahallede yaşayan Sevim ve Saadet birbirlerinin kimliğinden habersiz sıkı bir dostluk geliştirirler. Bu dostluk Saadet’in Kemal’e ilişkin düşüncelerinin değişmesine de neden olur. Taner, Özlem’le evlilik yolunda ilerlerken, Yaşar onların kurduğu bir tuzağa düşerek hayatının macerasına kapılır. Ayşe ve Ömer’i yeniden kazanmak için bir araya gelen Begüm ve Tarık’ın dayanışması ise tüm hızıyla ilerler.

Hayatlarına yeni bir yön çizmek isteyen Ayşe ve Ömer, önce Kemal Bey’le buluşup onun elini öperler, ardından  annelerini bir araya getirerek her şeyi anlatmaya karar verirler. Ama onlara hazırlanan oyunlar o kadar çoktur ki, acaba bu dörtlünün buluşması onların istediği biçimde gerçekleşebilecek midir?

BÖLÜMLER