X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5. Bölüm

Ayşe, Ömer’den boşanacak mı?

Ömer, Ayşe “kısır” olduğunu öğrenirse, onu terk eder diye düşünerek harekete geçer. Sağlam bir plan yaparlar. Ayşe, Ömer’in kısır olduğuna inanır ve onun adına üzülür. Ancak Ömer’in kısır olduğunu öğrenen bir tek Ayşe olmaz ve işler arapsaçına döner. Öyle bir karmaşa yaşanır ki, sonunda Ömer gerçekten hastalanarak yataklara düşer. Hastalandığında başucunda ise “zoraki karısı” Ayşe olur.
Bu arada Saadet de fiyaskoyla sonuçlanan “40. yıl partisi”nin ardından oğlunu Gümüşcüler’in kızı Begüm’le nişanlayabilmek için yeni bir plan yapar. Bu plana tanık olan Ayşe artık bir karar vermek zorundadır.
Ayşe’nin annesi Sevim ise kızının hasretine dayanamayarak, tası tarağı toplayıp İstanbul’a yerleşmeye karar verir. Ayşe bir kabusun ortasında gibidir. Bir yanda annesi, bir yanda boşanmak isteyen Ömer ve kocasıyla nişanlandırılmak istenen Begüm! Acaba Ayşe bu kabustan kurtulmak için bu kez boşanma kararı mı verecek, yoksa Ömer’in iki ateş arasında kalmasının keyfini mi sürecek?

BÖLÜMLER