X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

7. Bölüm

Ömer köşeye sıkışıyor

Ömer, Tarık’ın hayran olduğu kızın “Meltem” olduğunu Tarık’a itiraf ettirir. Bu itirafın ardından da “patronun evinde yaşayan bir kıza göz koymak istifa nedenidir” diyerek Tarık’ı köşeye sıkıştırır. Bu arada İstanbul’a gelen Sevim kızını arar. Ayşe, Ömer’e çok kızgın olsa da annesi yüzünden Ömer’le evlilik oyununu sürdürmek zorundadır. Köşke gidemeyecekleri için evlilik oyunlarını Taner’in evinde sürdürürler. Taner ise Özlem’in evine yerleşmek zorunda kalır. Saadet ve Ayten ise bozulan aile ilişkilerini düzeltebilmek ve Ömer’le Begüm’ü bir araya getirebilmek çabasındadır. Kemal de kendisine gelen aşk mektuplarının izini sürer ve mektuplar ruhunda ve görüntüsünde büyük bir değişikliğe neden olur.
Ancak Ömer ve Begüm’ün bar çıkışı yakalandıkları görüntüler medyada “aşk sarhoşu” başlıklı bir haberle yer alınca ortalık iyice karışır. Gazetede haberi gören Nazif Gümüşçü, çıldırır ve kızını basının diline düşüren Ömer’den intikam almak üzere harekete geçer. Bu arada gazetede çıkan haberi gören biri daha vardır: Recep. İçindeki şüpheler bu haberle büyüyen Recep, Ömer’in yakasına yapışmak üzere İstanbul’a doğru yola çıkar. Dört yandan kuşatılan Ömer’i bekleyen bir büyük sürpriz daha vardır.

 

BÖLÜMLER