X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

8. Bölüm

Ömer ile Ayşe yakınlaşıyor

Kanal D’nin, başrollerini Burak Özçivit, Özlem Yılmaz, Sümer Tilmaç, Işıl Yücesoy, Zerrin Sümer, Seray Gözler ve Cihat Tamer’in paylaştıkları, yönetmenliğini Ümit Efekan’ın yaptığı izlenme rekorları kıran dizisi “Zoraki Koca”nın bu bölümünde;  Ömer ile Ayşe arasındaki buzlar eriyor ve ikili birbirleriyle yakınlaşıyor.

Ömer, Yaşar ve Taner, Nazif Gümüşçü’nün elinden Ayşe ve taksici İzzet’in yardımıyla kurtulurlar. Ama bu kurtuluş onların nefes almalarını sağlamaz. Evden kaçan Begüm, Özpolat’lara sığınmış Ömer’i beklemektedir. Mektup skandalından sonra Ayşe’nin kalbini kazanmak isteyen Tarık da onunla konuşabilmek için köşke gelmiştir. Zor bir macera atlatan Ömer’in etrafını kuşatan sorunlar bunlarla da sınırlı değildir. Recep Amca İstanbul’a ulaşmış, elinde gazete Ömer’le hesaplaşmayı beklemektedir.

Ömer’in oyunları ve yalanlarından bunalan Ayşe, babası gibi sevdiği Recep Amcasına yalanları sürdürmek istemez ve gerçekleri tüm açıklığıyla anlatır. Recep, Ayşe’nin bu saçma duruma hemen son vermesini ve ona yakışanı yapmasını ister. Ayşe’nin karar verebilmek için biraz daha zamana ihtiyacı vardır oysa.

Bu arada Kemal’e ulaşan aşk mektupları hız kesmez. Kemal’in gençleşme arzusu bir perukla taçlanır. Onun davranışları Saadet’i şüphelendirmiş, aldatıldığının kanıtlarını bulmaya yönlendirmiştir. Aldatıldığına inanan Saadet, Kemal’i evden kovar. Onların arasındaki kavga Ömer’le Ayşe’ye kendi sorunlarını unutturur ve yakınlaşmalarını sağlar.

BÖLÜMLER