Etli Kepse Pilavı tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Paşa Gönlüm
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Çalıkuşu
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
  • Yalan Dünya
TÜM PROGRAMLAR
  • Takip
  • Canlı Para
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Kaynana Gelin Seda'ya Gelin
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • 32. Gün
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
  • Bana Her Şey Yakışır
  • Baba Haber Bülteni
  • İyi Beslen Mutlu Yaşa
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ankara'nın Dikmen'i 6. bölüm yayında!
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Paşa Gönlüm, yakında Kanal D'de
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Ana Haber Bülteni
    24.04.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (995 kez izlendi!)
  • Paşa Gönlüm
    Öldü mü ?
    (620 kez izlendi!)
  • Paşa Gönlüm
    Daha önce böyle şiir yazılmadı !
    (396 kez izlendi!)
  • Paşa Gönlüm
    İlk görüşte aşk !
    (629 kez izlendi!)
  • Paşa Gönlüm
    Yeni Yuva !
    (330 kez izlendi!)
  • Paşa Gönlüm
    İkna edebilecek mi?
    (308 kez izlendi!)
  • Paşa Gönlüm
    Paşa Dede kayıp !
    (245 kez izlendi!)
  • Paşa Gönlüm
    Yeni bir aşk mı doğuyor?
    (565 kez izlendi!)
  • Paşa Gönlüm
    Sizce hangisi?
    (252 kez izlendi!)
  • Paşa Gönlüm
    Aşk dersleri
    (329 kez izlendi!)
TAKİP
PAŞA GÖNLÜM
  • site haritası
Hafta İçi Her Gün
11:00
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Etli Kepse Pilavı tarifi
Etli Kepse Pilavı tarifi
  • A
  • A
Antakya'nın yöresel tatlarından Etli Kepse Pilavı tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
700 gr. kuzu eti
2 su bardağı yasemin pirinci
1 adet soğan
1 adet domates
1 adet havuç
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı karabiber
5 adet kakule
5 adet karanfil
1 tatlı kaşığı kepse baharatı
1 tatlı kaşığı kimyon
½  çubuk tarçın
1 çay bardağı sıvı yağ
Et suyu
 
Yapılışı:
Et düdüklü tencerede haşlanır.  Pilava hem renk hem lezzet verecek soğan, domates ve havuç rendelenerek kavrulur. Pilav  sosuna domates, biber salçası ve birer tatlı kaşığı karabiber ve kimyon serpilir. Haşlanan kuzu eti tencereye didilir. Etin suyu da ilave edilir. İki bardak yasemin pirinci yıkanır ve tencereye aktarılır. Derin plav tencereresinde tüm malzemeler demlenir. Kepse pilavı kayık bir servis tabağında sunulur.
 
  • Canlı Para
    Salı
    23:00
  • Takip
    Çarşamba
    23:00
  • Ankara'nın Dikmen'i
    Çarşamba
    20:00
  • Paşa Gönlüm
    Perşembe
    20:00
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Güneşi Beklerken
    Pazar
    20:00
  • Çalıkuşu
    Cumartesi
    23:00
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Perşembe
    22:30
  • Yalan Dünya
    Cuma
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cumartesi
    20:00
  • Galip Derviş
    Pazar
    23:00
Yükleniyor!