Etli Kepse Pilavı tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Güllerin Savaşı
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Ulan İstanbul
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
  • Paşa Gönlüm
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Sahurdan Kalplere
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Canlı Canlı
  • Canlı Para
  • Takip
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • 32. Gün
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Çarkıfelek
    Nazara karşı birebir!
    (338 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    6.Bölüm Fragmanı
    (111.212 kez izlendi!)
  • Canlı Canlı
    1. Bölüm Fragmanı
    (2.010 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    En romantik evlenme teklifi !
    (16.079 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    Gülfem aşkına karşılık buluyor mu ?
    (3.025 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Büyük finalde büyük şok!
    (134 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    Özür dileyeceksin !
    (647 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Kim doğru tahmin edecek?
    (74 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    Salih ve Recep arasında ipler geriliyor
    (532 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Büyük Şok!
    (90 kez izlendi!)
112 Acil
GÜLLERİN SAVAŞI
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Etli Kepse Pilavı tarifi
Etli Kepse Pilavı tarifi
  • A
  • A
Antakya'nın yöresel tatlarından Etli Kepse Pilavı tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
700 gr. kuzu eti
2 su bardağı yasemin pirinci
1 adet soğan
1 adet domates
1 adet havuç
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı karabiber
5 adet kakule
5 adet karanfil
1 tatlı kaşığı kepse baharatı
1 tatlı kaşığı kimyon
½  çubuk tarçın
1 çay bardağı sıvı yağ
Et suyu
 
Yapılışı:
Et düdüklü tencerede haşlanır.  Pilava hem renk hem lezzet verecek soğan, domates ve havuç rendelenerek kavrulur. Pilav  sosuna domates, biber salçası ve birer tatlı kaşığı karabiber ve kimyon serpilir. Haşlanan kuzu eti tencereye didilir. Etin suyu da ilave edilir. İki bardak yasemin pirinci yıkanır ve tencereye aktarılır. Derin plav tencereresinde tüm malzemeler demlenir. Kepse pilavı kayık bir servis tabağında sunulur.
 
  • Alabora
    Cuma
    21:30
  • 112 Acil
    Yarın
    21:45
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    21:00
  • Canlı Canlı
    Ağustos
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    21:00
  • Çarkıfelek
    Bu Akşam
    19:45
  • Güneşi Beklerken
    Pazar
    20:00
Yükleniyor!