Etli Kepse Pilavı tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Güllerin Savaşı
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Anasının Oğlu
  • Ulan İstanbul
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Sahurdan Kalplere
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Canlı Canlı
  • Canlı Para
  • Takip
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Çarkıfelek
    35. Bölüm
    (1.698 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Yeşil mi, mavi mi?
    (292 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Heyecan dorukta!
    (54 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Tüm kadın şoförler adına...
    (95 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Büyük jest!
    (90 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Bebek kısmetiyle gelir
    (109 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Çarkıfelek te gün coşkusu
    (57 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Tahmin edebilecek mi?
    (115 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Heyecanlı bekleyiş...
    (59 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Hiç puanı yok !
    (95 kez izlendi!)
Canlı Canlı
ANASININ OĞLU
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Etli Kepse Pilavı tarifi
Etli Kepse Pilavı tarifi
  • A
  • A
Antakya'nın yöresel tatlarından Etli Kepse Pilavı tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
700 gr. kuzu eti
2 su bardağı yasemin pirinci
1 adet soğan
1 adet domates
1 adet havuç
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı karabiber
5 adet kakule
5 adet karanfil
1 tatlı kaşığı kepse baharatı
1 tatlı kaşığı kimyon
½  çubuk tarçın
1 çay bardağı sıvı yağ
Et suyu
 
Yapılışı:
Et düdüklü tencerede haşlanır.  Pilava hem renk hem lezzet verecek soğan, domates ve havuç rendelenerek kavrulur. Pilav  sosuna domates, biber salçası ve birer tatlı kaşığı karabiber ve kimyon serpilir. Haşlanan kuzu eti tencereye didilir. Etin suyu da ilave edilir. İki bardak yasemin pirinci yıkanır ve tencereye aktarılır. Derin plav tencereresinde tüm malzemeler demlenir. Kepse pilavı kayık bir servis tabağında sunulur.
 
  • Alabora
    Cuma
    21:30
  • 112 Acil
    Perşembe
    23:15
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Canlı Canlı
    6 Ağustos
    21:45
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Anasının Oğlu
    8 Ağustos
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    21:00
  • Çarkıfelek
    Bu Akşam
    20:00
Yükleniyor!