Pepeçura Tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Güllerin Savaşı
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Benim Adım Gültepe
  • Anasının Oğlu
  • Ulan İstanbul
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Sahurdan Kalplere
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Canlı Canlı
  • Canlı Para
  • Takip
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Çarkıfelek
    Büyük coşku!
    (204 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Horonla Kutlama !
    (27 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    İlginç rastlantı...
    (48 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Kendini tutamadı!
    (53 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    36. Bölüm
    (1.997 kez izlendi!)
  • Alabora
    9. Bölüm Fragmanı
    (38.805 kez izlendi!)
  • Benim Adım Gültepe
    1.Bölüm Fragmanı
    (6.649 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Bu bitki araba kazandırabilir
    (618 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Ülkeyi ilk bilen kazanacak...
    (137 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Kimse bilemedi...
    (191 kez izlendi!)
Canlı Canlı
ANASININ OĞLU
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Pepeçura Tarifi
Pepeçura Tarifi
  • A
  • A
Trabzon'un yöresel tatlarından Pepeçura tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
2 kg kokulu üzüm
2 su bardağı şeker
1 çorba kaşığı mısır nişastası
5 çorba kaşığı mısır unu
1,5 su bardağı su

Yapılışı: Kokulu üzümler saplarından ayrılıp bir tencereye alınır. Üzerine 1,5 su bardağı su eklenip yarım saat kadar haşlanır. Posalarından ayırmak için süzgeçten geçirilir. Üzerine mısır unu, mısır nişastası ve şekeri eklenir. Muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılarak pişirilir. Servis tabağına ya da kâsesine alınıp soğuduktan sonra servis yapılır.

Tarifin videosunu izlemek için TIKLAYIN!

Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN
  • Alabora
    Pazar
    20:00
  • Benim Adım Gültepe
    Eylül'de
  • Anasının Oğlu
    8 Ağustos
    20:00
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Canlı Canlı
    Çarşamba
    21:45
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    21:30
  • 112 Acil
    Perşembe
    23:15
  • Çarkıfelek
    Salı
    20:00
Yükleniyor!