Pepeçura Tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Urfalıyam Ezelden
  • Benim Adım Gültepe
  • Hayat Yolunda
  • Şeref Meselesi
  • Poyraz Karayel
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Küçük Ağa
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
TÜM PROGRAMLAR
  • Cümbür Cemaat
  • Özledim Seni
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Evim Şahane
    21 Ekim Salı Fragman
    (01 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Yiğit, vuruluyor!
    (01 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Yiğit, gerçekleri öğreniyor!
    (01 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    37.Bölüm
    (01 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    37.Bölüm Fragmanı
    (1.791 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Yaren deşifre oluyor!
    (3.353 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Sevilay köşkü basıyor!
    (724 kez izlendi!)
  • Benim Adım Gültepe
    7. Bölüm Fragmanı - 2
    (14.498 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Hayatiye hayatının şoku!
    (758 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Nevizadeler baltayı taşa vuruyor!
    (550 kez izlendi!)
ŞEREF MESELESİ
ARKADAŞIM HOŞGELDİN
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Pepeçura Tarifi
Pepeçura Tarifi
  • A
  • A
Trabzon'un yöresel tatlarından Pepeçura tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
2 kg kokulu üzüm
2 su bardağı şeker
1 çorba kaşığı mısır nişastası
5 çorba kaşığı mısır unu
1,5 su bardağı su

Yapılışı: Kokulu üzümler saplarından ayrılıp bir tencereye alınır. Üzerine 1,5 su bardağı su eklenip yarım saat kadar haşlanır. Posalarından ayırmak için süzgeçten geçirilir. Üzerine mısır unu, mısır nişastası ve şekeri eklenir. Muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılarak pişirilir. Servis tabağına ya da kâsesine alınıp soğuduktan sonra servis yapılır.

Tarifin videosunu izlemek için TIKLAYIN!

Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN
  • Şeref Meselesi
    Ekim'de
  • Poyraz Karayel
    Ekim'de
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Benim Adım Gültepe
    Yarın
    20:00
  • Hayat Yolunda
    Yarın
    22:15
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Perşembe
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cuma
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Cumartesi
    20:00
  • Urfalıyam Ezelden
    Pazar
    20:00
  • Galip Derviş
    Pazar
    23:00
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Yalan Dünya
    Ekim'de
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Cumartesi
    23:00
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Cümbür Cemaat
    Hafta içi
    13:30
Yükleniyor!