Pepeçura Tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Benim Adım Gültepe
  • Bana Artık Hicran De
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Poyraz Karayel
  • Urfalıyam Ezelden
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
  • Alın Yazım
  • Ankara'nın Dikmen'i
TÜM PROGRAMLAR
  • Yeni Sezon
  • Cümbür Cemaat
  • Özledim Seni
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Ulan İstanbul
    14.Bölüm Fragmanı-Web Özel
    (39.413 kez izlendi!)
  • Arka Sokaklar
    338. Bölüm Fragmanı
    (9.055 kez izlendi!)
  • Evim Şahane
    18 Eylül Perşembe Fragman
    (930 kez izlendi!)
  • Evim Şahane
    16.09.2014 / Evim Şahane
    (618 kez izlendi!)
  • Özledim Seni
    40 yıllık hasret bitiyor!
    (102 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    13. Bölüm Fragmanı
    (7.677 kez izlendi!)
  • Özledim Seni
    7. Bölüm
    (421 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Selmanın planı ters tepti
    (4.495 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Asya ve Levent kaza yapıyor!
    (2.455 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Aysele kötü sürpriz
    (283 kez izlendi!)
KURTLAR VADİSİ PUSU
ÇARKIFELEK
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Pepeçura Tarifi
Pepeçura Tarifi
  • A
  • A
Trabzon'un yöresel tatlarından Pepeçura tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
2 kg kokulu üzüm
2 su bardağı şeker
1 çorba kaşığı mısır nişastası
5 çorba kaşığı mısır unu
1,5 su bardağı su

Yapılışı: Kokulu üzümler saplarından ayrılıp bir tencereye alınır. Üzerine 1,5 su bardağı su eklenip yarım saat kadar haşlanır. Posalarından ayırmak için süzgeçten geçirilir. Üzerine mısır unu, mısır nişastası ve şekeri eklenir. Muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılarak pişirilir. Servis tabağına ya da kâsesine alınıp soğuduktan sonra servis yapılır.

Tarifin videosunu izlemek için TIKLAYIN!

Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN
  • Benim Adım Gültepe
    Çarşamba
    20:00
  • Bana Artık Hicran De
    Pazar
    20:00
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Perşembe
    20:00
  • Poyraz Karayel
    Yakında
  • Urfalıyam Ezelden
    Yakında
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cuma
    20:00
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Cumartesi
    20:00
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Çarkıfelek
    Hafta içi
    17:00
  • Cümbür Cemaat
    Pazartesi
    13:30
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Özledim Seni
    Hafta içi
    11:00
Yükleniyor!