Pepeçura Tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Benim Adım Gültepe
  • Bana Artık Hicran De
  • Alın Yazım
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Urfalıyam Ezelden
  • Poyraz Karayel
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
  • Ankara'nın Dikmen'i
TÜM PROGRAMLAR
  • Yeni Sezon
  • Cümbür Cemaat
  • Özledim Seni
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Mutfağım
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Alın Yazım
    3.Bölüm Fragmanı
    (766 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Asyaya hain tuzak
    (165 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Selim, Melekten etkileniyor
    (57 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Asyanın yıkıldığı an
    (27 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Selmanın çirkin oyunu
    (67 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    2. Bölüm
    (2.678 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Tesadüfün böylesi!
    (977 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Asyaya hırsızlık şoku!
    (127 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Kader ağlarını örüyor!
    (183 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Kürşat intikam peşinde!
    (77 kez izlendi!)
BENİM ADIM GÜLTEPE
ŞANSA DAVET
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Pepeçura Tarifi
Pepeçura Tarifi
  • A
  • A
Trabzon'un yöresel tatlarından Pepeçura tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
2 kg kokulu üzüm
2 su bardağı şeker
1 çorba kaşığı mısır nişastası
5 çorba kaşığı mısır unu
1,5 su bardağı su

Yapılışı: Kokulu üzümler saplarından ayrılıp bir tencereye alınır. Üzerine 1,5 su bardağı su eklenip yarım saat kadar haşlanır. Posalarından ayırmak için süzgeçten geçirilir. Üzerine mısır unu, mısır nişastası ve şekeri eklenir. Muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılarak pişirilir. Servis tabağına ya da kâsesine alınıp soğuduktan sonra servis yapılır.

Tarifin videosunu izlemek için TIKLAYIN!

Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN
  • Yeni Sezon
  • Benim Adım Gültepe
    Yarın
    20:00
  • Bana Artık Hicran De
    Eylül'de
  • Poyraz Karayel
    Eylül'de
  • Urfalıyam Ezelden
    Eylül'de
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Eylül'de
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    20:00
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Cümbür Cemaat
    Eylül'de
  • Özledim Seni
    Pazartesi
    11:00
  • Arka Sokaklar
    Eylül'de
Yükleniyor!