Programlar

Arda'nın Mutfağı - Tavuklu ve Havuçlu Pilav Tarifi - Tavuklu ve Havuçlu Pilav Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 26 Mart 2022 Cumartesi günü yayınlanan 136. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Tavuklu ve Havuçlu Pilav tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Tavuklu ve Havuçlu Pilav yapabilirsiniz.

Tavuklu ve Havuçlu Pilav

MAZLEMELER

Tavuğu haşlamak için;
2 adet tavuk göğüs
Su
Tuz
Tane karabiber

Sarımsak için;
1 baş sarımsak
Tuz
Zeytinyağı

Pilav için;
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet rendelenmiş havuç
2 su bardağı pirinç
Tuz
Beyaz biber
3 su bardağı tavuk suyu

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!