Hoş Geldin Ramazan

Milföylü Ispanaklı Arnavut Böreği Tarifi

Sahrap Soysal, konuğu Emine Kamalı Aktaş ile milföylü ıspanaklı Arnavut böreği yapıyor! Milföylü ıspanaklı Arnavut böreği için gerekli malzemeler; 2 demet ıspanak, 1 adet kuru soğan, 1 su bardağı lor, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 12 adet milföy, 2 adet hazır yufka, 2 adet yumurta ve 1 şişe maden suyu.

Ekranların sevilen sunucusu Sahrap Soysal'la iftar sofralarınıza muhteşem öneriler bulabileceğiniz Sahrap'la İftar Sofrası, 12.00'de Kanal D'de!


İlgili Haberler

Furkan Andıç ile çok özel röportaj!

Arda'nın Mutfağı - Elmalı Kek Tarifi - Elmalı Kek Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Pestolu Makarna Tarifi - Pestolu Makarna Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Enginar Dolması Tarifi - Enginar Dolması Nasıl Yapılır?