Hoş Geldin Ramazan

Taze Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi

Sahrap Soysal, konuğu Müşerref Gizerler ile Edirne usulü taze soğanlı kuzu kapama yapıyor! Taze soğanlı kuzu kapama için gerekli malzemeler; 1 kg kuzu kuşbaşı et, 2 demet taze soğan, 1 demet taze nane, 1 diş sarımsak, tuz, karabiber, tereyağı, 2 çorba kaşığı süzme yoğurt, 1 adet yumurtanın sarısı, 1 adet limonun suyu.

Ekranların sevilen sunucusu Sahrap Soysal'la iftar sofralarınıza muhteşem öneriler bulabileceğiniz Sahrap'la İftar Sofrası, 12.00'de Kanal D'de!


İlgili Haberler

Müjgan defteri kapandı!

Arda'nın Mutfağı - Elmalı Kek Tarifi - Elmalı Kek Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Pestolu Makarna Tarifi - Pestolu Makarna Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Enginar Dolması Tarifi - Enginar Dolması Nasıl Yapılır?