Diziler

Yaralı Kuşlar 68. Bölüm

10 Temmuz 2019 Çarşamba günü yayınlanan Yaralı Kuşlar'ın 68. Bölümünde Melis, Meryem'i konaktan göndermeyi başarabilecek mi?

Melis, kurduğu planın sorunsuz işlemesinin keyfini yaşar. Levent ise Melis'in gerçekten kaza yaptığını düşünür. Meryem, Melis'in sert tavırlarına ve iftiralarına maruz kalır. Levent ise bu duruma çok da fazla müsaade edemez. Tekin, Ömer'i konaktan almak için Ömer'in annesi olduğunu söylemesi için bir kadın bulur. Cemil'in babaannesi Bediha Hanım'ın da gitmeye hiç niyeti yoktur. Ayşe ve Cemil'i bekleyen zorlu süreç nasıl geçecek? Melis, hiç bir şeyi olmadığı halde Levent'e naz yapmaya devam eder. Meryem ise Levent ve Melis'i yan yana görmekten oldukça mutsuzdur. 

Melis ne yapar eder, Levent'i yanında tutmayı başarsa da Levent'in aklı Meryem'dedir. Melis'in Meryem'e olan sert tavırlarına karşılık Ulviye, önlem almaya çalışır. Ulviye hem Melis'in hem de Meryem'in iyiliği için Melis düzelene kadar Meryem'in konakta olmamasını uygun görür. Ancak Levent bu durumu kabul etmez ve Meryem'in arkasındadır. Meryem, Melis'in tavırlarına karşılık konaktan gönderilecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 17.15'te Kanal D'de!


İlgili Haberler

Meryem ve Levent, aşkında mutlu son!

Yaralı Kuşlar 165. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Yaralı Kuşlar 164. Bölüm Fragmanı

Yaralı Kuşlar 163. Bölüm Fragmanı