Diziler

Yaralı Kuşlar 69. Bölüm

11 Temmuz 2019 Perşembe günü yayınlanan Yaralı Kuşlar'ın 69. Bölümünde Levent, Meryem ve Ayşe'nin konuşmalarını duyuyor mu?

Melis'in Meryem'e olan sert ve kibirli tavırları devam ediyor. Ulviye, Melis düzelene kadar Meryem'in konaktan uzaklaşmasıyla ilgili verdiği karar gerçekleşecek mi? Levent, Meryem'i Melis'ten korumaya çalışsa da Melis elinden geleni ardına koymuyor. Cemil, salonda bıraktığı telefonunun babaannesinin eline geçmesiyle oldukça panikler. Ayşe ve Cemil, sahte bir evlilik yaptığını öğrenmemesi için Cemil'in babaannesine karşı diken üzerinde yaşarlar. Meryem, Levent'in kendisini Melis'ten uzak tutmasındaki gerçek nedeni merak eder. Tekin'in planı için Ömer'in annesi olacak kadın, Durmuşların eve gelir. Tekin, Durmuş ve Doğan planı işlemeye başlayacaktır. 

Levent, Meryem'e olan duygularını yoğun bir şekilde yaşarken, Meryem daha da tedirgindir. Cemil ve Ayşe, Melis'e geçmiş olsuna konağa gelirler. Melis, Cemil'e kazanın nasıl olduğunu anlatırken Ayşe ve Meryem, mutfakta birbirleriyle dertleşir. Ayşe, Meryem'e artık duygularını gizlememesi gerektiğini söyler. Meryem, Ayşe'nin söylediklerini inkar etse de Ayşe, Meryem'in Levent'e olan duygularını yüzüne karşı söyler. Meryem, Levent'in Melis'e karşı duygularının olduğunu tahmin eder. Levent, Meryem ve Ayşe'nin konuşmalarını duyacak mı?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 17.15'te Kanal D'de!


İlgili Haberler

Meryem ve Levent, aşkında mutlu son!

Yaralı Kuşlar 165. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Yaralı Kuşlar 164. Bölüm Fragmanı

Yaralı Kuşlar 163. Bölüm Fragmanı