Diziler

Yaralı Kuşlar 75. Bölüm

19 Temmuz 2019 Cuma günü yayınlanan Yaralı Kuşlar'ın 75. Bölümünde Levent, hayatında çok önemli kararlar almaya kararlıdır!

Melis, Levent'in Meryem'e aldığı yüzüğü bulur ve Levent'in planlarını bozmaya kalkışır. Melis'i engellemeye çalışan genç adam oldukça öfkelenir. Ulviye neler olduğunu anlayamaz. Levent, Melis'in bu hareketlerine karşı önlem almaya karar verir. Levent, Ulviye'ye artık evlenmek istediğini ve hayatını birleştirmek için çok önemli bir karar verdiğini açıklar. Ulviye, oğlunu böyle görünce oldukça sevinir. Fakat Levent, Meryem'le evlenmek istediğini henüz söyleyemez. Bir diğer taraftan Meryem, Ömer'in annesinin ortaya çıktığını Levent'e anlatmanın yollarını arar. Ancak tüm çabaları sonuçsuz kalır ve genç kız Levent'e durumu anlatamaz. 

Levent, Melis'in Meryem'e olan tavırlarını artık görmezden gelemez ve müdahale etmek zorunda kalır. Melis, Levent'ten gördüğü tavır karşısında adeta yıkılır. Çünkü Levent, aynı çatı altında Melis'le yaşamanın artık imkansız olduğunu söyler. Levent'in bu tavrı Melis'i iyice hırslandırır. Levent, eşinin mezarını ziyaret eder ve duygularını anlatır. Ayşe ve Cemil ise sahte evliliklerine yeni bir boyut kazandırırken ve birbirlerine daha da yaklaşırken Cemil'in babaannesi kabus gibi çökmeye devam eder. Neriman, Nurgül'ün kendisi hakkında söylediklerini duyunca hemen Meryem'i arar ve Nurgül'ün yalan söylediğini haber verir. Meryem, apar topar eve gelir ve Nurgül'ün karşısına geçer. Nurgül'ün gerçek yüzü ortaya çıkacak mı?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 17.15'te Kanal D'de!

 


İlgili Haberler

Meryem ve Levent, aşkında mutlu son!

Yaralı Kuşlar 165. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Yaralı Kuşlar 164. Bölüm Fragmanı

Yaralı Kuşlar 163. Bölüm Fragmanı