Yemek Tarifleri

Keşli Cevizli Etli Mantı - Keşli Cevizli Etli Mantı Tarifi - Keşli Cevizli Etli Mantı Nasıl Yapılır?

‘Keşli Cevizli Etli Mantı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Keşli Cevizli Etli Mantı yapabilirsiniz.’

MALZEMELER:

BİR MİKTAR SU

2 KASE UN

1 ÇAY KAŞIĞI TUZ

1 YUMURTA

YAPILIŞI:

SUYLA YOĞURARAK HAMUR HALİNE GETİRİYORUZ VE İNCECİK AÇIYORUZ. KARE KARE KESİYORUZ.

İÇİ İÇİN MALZEMELER:

200 GR KIYMA

1 ADET SOĞAN

KARABİBER

TUZ

YAPILIŞI:

TÜM MALZEMLERİ KARIŞTIRIP HARÇ HALİNE GETİRİYORUZ. KARE ŞEKLİNDE KESTİĞİMİZ HAMURLARA KÜÇÜK PARÇALAR HALİNDE YERLEŞTİRİYORUZ ARDINDAN MUSKA ŞEKLİNDE KAPATIYORUZ.

ÜZERİ İÇİN MALZEMELER:

125 GR YAĞ

1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ

YARIM ÇAY BARDAĞI KEŞ

 


İlgili Haberler

Ben size gerçek adaleti göstereceğim!

Keşke ağabeyin olabilseydim!

Sana büyük bir sürprizim var Fecir!

Süreyya gemileri yaktı!