Yemek Tarifleri

Browniepare - Browniepare Tarifi - Browniepare Nasıl Yapılır?

Browniepare tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Browniepare yapabilirsiniz.

Component Name: InlineAmpNewsVideos - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 336914165


Varnish cache server

Browniepare

Malzemeler:

Şerbet için;
2 su bardağı toz şeker
3 bardak su
3-4 damla limon suyu

Hamuru için;
200 gr un (1 + 3/4 su bardağı)
50 gr kakao (3/4 su bardağı)
60 gr pudra şekeri (1/2 su bardağı)
1 paket kabartma tozu (10 gr)
25 gr irmik (2,5 yemek kaşığı)
25 gr toz badem (1/4 su bardağı)
125 gr oda sıcaklığında tereyağı
2 adet yumurta

Üzeri için;
Damla çikolata

Yapılışı: Şerbet için; Bir sos tenceresine su ve toz şekeri ekleyip şeker eriyene kadar karıştırın. Ardından kaynamaya bırakın. Ateşten almaya yakın limon suyunu ilave edin. Hamuru için; Un, kakao, pudra şekeri, kabartma tozunu eleyerek bir karıştırma kabına alın. İrmik ve toz bademi de ilave edip bir tur karıştırın. Ortasını havuz olacak şekilde açıp oda sıcaklığında tereyağı ve yumurtaları ekleyip yoğurun. Hamurdan 30’ar gramlık ceviz büyüklüğünde toplar kopararak yuvarlayın, cam fırın tepsisine dizin ve ortalarına damla çikolata yerleştirip, bastırın. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 25 – 30 dakika pişirin. Fırından çıkan şekerparelerin üzerine ılık şerbeti dökün ve çekmesini sağlayın. Soğuduktan sonra fazla şerbeti dökün ve servis edin.