Buhara Pilavı tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Urfalıyam Ezelden
  • Benim Adım Gültepe
  • Hayat Yolunda
  • Şeref Meselesi
  • Poyraz Karayel
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Küçük Ağa
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
TÜM PROGRAMLAR
  • Cümbür Cemaat
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
    1 - 2 Kasım Fragmanı
    (127 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Genel Fragman
    (1.555 kez izlendi!)
  • Hayat Yolunda
    5.Bölüm Fragmanı
    (9.542 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Emel, köşeye sıkıştı!
    (562 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Romantik anlar!
    (344 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    Selma ve Ercandan şok hamle!
    (593 kez izlendi!)
  • Alın Yazım
    45.Bölüm
    (9.943 kez izlendi!)
  • Koca Kafalar Baba Haber Bülteni
    30.10.2014 Koca Kafalar Baba Haber Bülteni
    (153 kez izlendi!)
  • Evim Şahane
    31 Ekim Cuma Fragman
    (3.346 kez izlendi!)
  • Beyaz Show
    7 Kasım Cuma başlıyor! -5
    (6.725 kez izlendi!)
YALAN DÜNYA
BEYAZ SHOW
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Buhara Pilavı tarifi
Buhara Pilavı tarifi
  • A
  • A
Adıyaman'ın yöresel tatlarından Buhara Pilavı'nın tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
1 kg kuşbaşı dana eti
1 kg kuru soğan
4 su bardağı pirinç
4 su bardağı haşlanmış nohut
½  su bardağı zeytinyağı
 
Yapılışı:
Etler iyice yumuşayana kadar yaklaşık 2 saat haşlanır. 4 su bardağı pirince tuz konur ve üzerine çıkacak kadar sıcak su eklenerek ıslatılır.1 kg kuru soğan yarım ay şeklinde doğranır. Tavaya yarım su bardağı zeytinyağı konur ve soğanlar sararana kadar kavrulur.Etler suyun içinden alınır. Et suyu da telsüzgeçten geçirilerek süzülür. Derince bir tencerenin tabanı haşlanmış etlerle kaplanır. Nohutlarla da etlerin üzeri kaplanır. Kavrulan soğanlar nohutların üzerine döşenir. Pirinçler süzülür ve soğanların üzerine yerleştirilir. 4 su bardağı et suyu ve 6 su bardağı normal su da tencereye ilave edilerek kısık ateşte suyunu çekene kadar pişmeye bırakılır. Pişen pilav servis tabağına ters çevrilir. Buhara Pilavı servise hazırdır.
 
  • Şeref Meselesi
    Yakında
  • Kanal D Haber
    Pazartesi
  • Poyraz Karayel
    Yakında
  • Yalan Dünya
    Çarşamba
    22:30
  • Urfalıyam Ezelden
    Pazar
    20:00
  • Hayat Yolunda
    Çarşamba
    20:00
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Perşembe
    20:00
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Cumartesi
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cuma
    20:00
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Galip Derviş
    Pazar
    23:00
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Cumartesi
    23:00
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Cümbür Cemaat
    Hafta içi
    13:30
Yükleniyor!