X
X

Yarışma başvuruları için önemli duyuru

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Kanal D' de yayınlanan programlara başvurularınız sonrasında, ilgili ekipler tarafından sms ya da telefon araması yolu ile sizlerle bağlantı kurulur ve bu görüşmelerde sizden HİÇBİR ŞEKİLDE PARA TALEBİ YAPILMAZ. Bu şekilde yapılan aramalara kesinlikle itibar etmeyiniz.

Hiçbir kaydına ulaşılamayan bir şirket ve/ veya kişiler tarafından, şirketimizin adı kullanılarak veya herhangi bir şirket adı zikredilmeden; kişilerin irtibat numaralarından irtibata geçilmek suretiyle, kendilerine bir kargo gönderileceği, gelen kargo karşılığında veya başvuru formu ile noter masrafı adı altında para talep edilerek, yayını bitmiş ya da devam eden programlarımıza katılma hakkı kazanılacağı vaat edilmekte olduğu öğrenilmiştir.

Türk Ceza Kanunu kapsamında suç sayılan bu durumun Kanal D ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Kanal D’de yayınlanmakta olan ve/veya yayınlanacak olan hiçbir yarışma programında, hiçbir başka içerikli programda bu tür bir yöntem kullanılmamaktadır.
 
Kanal D hiçbir zaman ve hiçbir şekilde yarışma başvuruları için ödeme talep etmemektedir. Tarafınıza gelen/ gelebilecek olan bu tür teklif, ödeme taleplerine itibar etmemenizi rica ederiz.
 
Kanal D, resmi başvuru kanalları aracılığıyla yapılan yarışmacı başvurularını hiçbir sebeple üçüncü kişilerle paylaşmamaktadır.

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI