X
X

Meliha Akalın'ın teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

11 Ocak 2013'ün Evim Şahane yayınında, ev sahipliği yapan Meliha Akalın'ın yazdığı teşekkür mektubu...

Evim Şahane ekibinin şahane insanlarına,

 
Başvurumu aslında büyük bir umutsuzluk içerisinde yaptım. Herkese şansımı deniyorum dedim ama aslında ‘’ben şanssızım beni kesin aramazlar’’ diyordum. Bu kez öyle olmadı. Bu kez şans bana güldü ve sizin gibi insanlarla tanıştım.
 
Bu başvuruyu aslında hem kendim hemde eşim için yapmıştım. Rahatsızlığından dolayı benim yardımım olmadan tuvalet ve banyo ihtiyacını gideremiyor, merdiven inip çıkamıyor, evde dahi gönlünce yürüyemiyordu. Bu durumlardan bizim için en önemlisi ise tuvalet banyo kullanımı idi. Ben de bu sebeple evimizin banyosunun yenilenmesini istedim. Siz ise evimizin banyosunu resmen bir mimarlık harikası olarak dizayn ettiniz hem de eşim için en uygun kullanım koşulları ile. Hatta bununla da bitmedi ve bize sürpriz yaparak evimizi ve apartmanımızı da eşimin rahat yürümesi ve merdiven çıkabilmesi için dizayn ettiniz. Tüm bu mimari çalışmaların yanı sıra 3 gün boyunca birlikte vakit geçirdiğim ekibizin teker teker tüm üyelerinin ne kadar harika insanlar olduğunu ise nereden başlayarak anlatacağmı bilemiyorum. Şu an gerçekten hangisine teşekkür edeceğimi şaşırdım.
 
Sanırım duygularımı şu şekilde özetleyebilirim; bana ve eşime yaşattığınız harika 3 gün için ve hayatımıza kattığınız tüm güzellikler için hepinize çok çok teşekkür ederim.
 
Meliha-Mustafa Akalın/ÜSKÜDAR

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI