X
X

Merhamet'li Beşli

12.02.2013 Salı 13:18 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

13 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınına başlayacak olan Merhamet'in karakter analizleri...

Hande Altaylı'nın Kahperengi adlı romanından televizyona uyarlanan Merhamet dizisi, çarpıcı konusu ve dev oyuncu kadrosuyla 13 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

 
İşte Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen'in canlandırdığı Merhamet'in 5 ana kişisinin tek tek karakter röntgeni:
 
ÖZGÜ NAMAL (NARİN): Ülkenin önde gelen hukuk firmalarından birinin önemli avukatlarından olan Narin; tuttuğunu koparan, bir o kadar da gizemli bir kadındır. Küçük bir kasabada sefalet içinde büyümüş olan Narin, İstanbul'da tırnaklarıyla kazıyarak ulaştığı yeni dünyasını kimsenin bozmasına izin vermez. Ta ki yıllar sonra ilk aşkı Fırat ansızın karşısına çıkana dek...
 
BURÇİN TERZİOĞLU (DENİZ): Aileden varlıklı olan Deniz, evinde verdiği çılgın ve görkemli partilerle tanınan hayat dolu biridir. Küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş olan Deniz'in amcası ve kardeşi dışında ailesinden kimsesi kalmamıştır. Narin'i aileden biri gibi görmekte, hatta onun hayatta en çok değer verdiği kişi olduğunu çevresindeki herkese hissettirmektedir.
 
İBRAHİM ÇELİKKOL (FIRAT): Yaslıhan'ın en varlıklı ailesinin oğlu olan Fırat, hayatı boyunca her istediğini elde etmiş biridir. İyi bir eğitim almış olan Fırat, evlenmeyi planladığı sevgilisinin ab-lasıyia tanıştığı gece, büyük bir sürprizle karşılaşır. Sevgilisi Irmak'ın ablası Deniz, Narin'in en yakın dostudur ve Fırat yıllar sonra hiç beklemediği bir anda Narin'le yeniden buluşur.
 
YASEMİN ALLEN (IRMAK): Deniz'in kardeşi olan Irmak, liseyi ve üniversiteyi İsviçre'de okumuş, sonrasında da Cenevre'ye yerleşmiştir. Hayatındaki her şeyin muntazam ve kusursuz olmasını isteyen güzel bir kadındır. Uzun zamandır uzak olduğu ablasının hayatındaki yerini aldığı düşüncesiyle Narin'i sevmemekte ve onu kıskanmaktadır.
 
MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ (SERMET): Narin'e çocukluğundan beri âşık olan Sermet, hayatını bu aşka adamıştır. Adım adım Narin'i takip eder. Onu koruyup kollar. Aşkına hiçbir zaman karşılık bulamayan Sermet, Yaslıhan'dan İstanbul'a gider ve burada kirli işlere bulaşır. Narin'i elde edebilmek için bulaştığı bu işler sayesinde varlıklı, eli kolu uzun bir mafya olur.
 
Kaynak: Habertürk
Haberin tamamı için TIKLAYIN!