Hamsi Kuşu tarifi (Trabzon) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Güllerin Savaşı
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Anasının Oğlu
  • Ulan İstanbul
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Sahurdan Kalplere
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Canlı Canlı
  • Canlı Para
  • Takip
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Alabora
    6.Bölüm
    (201.065 kez izlendi!)
  • Magazin D
    26.07.2014 / Magazin D
    (2.889 kez izlendi!)
  • Sahurdan Kalplere
    29. Bölüm
    (1.833 kez izlendi!)
  • Ana Haber Bülteni
    25.07.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (3.341 kez izlendi!)
  • 112 Acil
    2. Bölüm Fragmanı
    (22.165 kez izlendi!)
  • Alabora
    7-8. Bölüm Fragmanı
    (45.801 kez izlendi!)
  • Alabora
    5.Bölüm
    (94.286 kez izlendi!)
  • Alabora
    6.Bölüm Fragmanı
    (89.883 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Büyük finalde neler oluyor?
    (1.959 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Kim önce doğru tahmin edecek?
    (375 kez izlendi!)
Canlı Canlı
ANASININ OĞLU
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Hamsi Kuşu tarifi (Trabzon)
Hamsi Kuşu tarifi (Trabzon)
  • A
  • A
Trabzon'un yöresel tatlarından Hamsi Kuşu tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
1 kilo 250 gram hamsi
6 adet yumurta
5 adet soğan
1 demet maydanoz
½ bağ taze soğan
½ demet taze nane
3 yemek kaşığı mısır unu
2 tatlı kaşığı tuz
2 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
 
Yapılışı:
Yemeklik doğranan soğanlar, maydanoz ve nane üzerine karabiber, pul biber ve tuz eklenerek karıştırılarak harmanlanır. İçleri temizlenen hamsiler de mısır ununa bulanarak yoğurulur. Hamsiler avuç içine dizilerek üzerine sebzelerden hazırlanan malzemeler konulur ve etrafı yine hamsilerle kapatılır. Sebzelerle hazırlanan harç balıklarla sarılarak açılmaması için avuç içinde sıkıştırılır. Çırpılmış yumurtaya bulanan hamsi kuşları sıcak yağa atılarak nar gibi olana kadar kızartılır.
 
Hamsi kuşu sunuma hazırdır.
 
  • Alabora
    Cuma
    21:30
  • 112 Acil
    Perşembe
    23:15
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    21:30
  • Canlı Canlı
    6 Ağustos
    21:45
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Anasının Oğlu
    8 Ağustos
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    21:00
  • Çarkıfelek
    Yarın
    20:00
Yükleniyor!