Üç Renkli Salata tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Güllerin Savaşı
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Anasının Oğlu
  • Ulan İstanbul
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Sahurdan Kalplere
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Canlı Canlı
  • Canlı Para
  • Takip
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Çarkıfelek
    32. Bölüm
    (101 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    7.Bölüm Fragmanı - 2
    (11.731 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    7.Bölüm Fragmanı
    (7.625 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    6.Bölüm
    (13.762 kez izlendi!)
  • Alabora
    6.Bölüm
    (212.088 kez izlendi!)
  • Magazin D
    26.07.2014 / Magazin D
    (3.239 kez izlendi!)
  • Sahurdan Kalplere
    29. Bölüm
    (1.963 kez izlendi!)
  • Ana Haber Bülteni
    25.07.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (3.844 kez izlendi!)
  • 112 Acil
    2. Bölüm Fragmanı
    (25.144 kez izlendi!)
  • Alabora
    7-8. Bölüm Fragmanı
    (60.097 kez izlendi!)
Canlı Canlı
ANASININ OĞLU
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Üç Renkli Salata tarifi
Üç Renkli Salata tarifi
  • A
  • A
Eskişehir'in yöresel tatlarından Üç Renkli Salata tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
4 adet kabak
4 adet havuç
3 adet patates
1 bağ dere otu
500 gram yoğurt
3 diş sarımsak
3 tatlı kaşığı pul biber
 
Yapılışı:
Haşlanan patates, çiğ kabak ve havuçların kabukları soyulur. Havuçlar ve kabaklar ayrı kaplara rendelenir. Rendelenen kabaklar tuz serpilerek kavurulur. Patatesler küp küp doğranır.Patateslerin üzerine 3 tatlı kaşığı pul biber serpilir, rendelenen havuçlara da 1 tatlı kaşığı tuz serpilir. 1 bağ dere otu incecik kıyılır. Çekilen 3 diş sarımsakla 500 gram yoğurt karıştırılır. Sunum yapılacak tepsiye patatesler serilir, üzeri havuçlarla kaplanır. Kavurulan kabaklar sarımsaklı yoğurtla karıştırılıp havuçların üzerine dökülür. İncecik kıyılan dere otları da kabaklı sarımsaklı yoğurdun üzerine dökülür.
 
Üç renkli salata sunuma hazırdır.
 
Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN
  • Alabora
    Cuma
    21:30
  • 112 Acil
    Perşembe
    23:15
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    21:30
  • Canlı Canlı
    6 Ağustos
    21:45
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Anasının Oğlu
    8 Ağustos
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    21:00
  • Çarkıfelek
    Yarın
    20:00
Yükleniyor!