X
X

YARGI YÜREKLERİ SIZLATAN BİR BÖLÜMLE EKRANA GELDİ!

22.01.2024 Pazartesi 12:47 (Güncellendi: 22.01.2024 - 13:05)

Her pazar akşamı ekrana gelen dizi Yargı, yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi. 79’uncu bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen dizi reytinglerde de günün en çok izlenen yapımı olmayı başardı.

İZLEYİCİ YİNE YARGI DEDİ!

Yargı, Ab’de 6,13 reyting yüzde 16,34 izlenme payı ile 20+ABC1’de ise 6,39 reyting yüzde 15,04 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

METİN AMİR’İN ÖLÜMÜNDEN SONRA YAŞANANLAR YÜREKLERİ YAKTI

Yargı’nın yayınlanan yeni bölümü yine yüreklere dokundu. Metin Amir’in şehit olmasından sonra yaşanan olayların ekrana geldiği bölüm izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Kadir’i rüyasında vurup öldürdüğünü gören Ilgaz, işe dönmeye karar verdi.

Ilgazların aile apartmanının girişine Aylinler taşındı. Aylin her fırsatta Osman’dan onlara yaşattıklarının acısını çıkartırken; Osman, Aylin’in ondan sakladığı paraları gördü ve çok kırıldı.

Emniyete gelen bir ihbar üzerine bir eve giden Eren, çökertilen örgütten kurtarılan Meltem’in babasının bıçaklanarak öldürüldüğünü gördü. Meltem ve ailesi ifade için emniyete getirilirken; Ceylin ve Yekta onların avukatlığını üstlendi.

Merdan, Metin’in kıyafetlerini toparlamaları gerektiğini söylediğinde herkes bir parça aldı. Gül’ün de gömleğini aldığını gören Aylin ve Ceylin bu duruma çok şaşırdı.

Parla, Çınar’ın haline çok üzülüp ne yapacağını bilemedi. Ona yardımcı olmaya çalışsa da Çınar, Parla’ya hiç yaklaşmadı.

Çınar yeni telefonunu açtığında babasının ölmeden önce ona gönderdiği mesajı dinleyip yıkıldı ve abisi Ilgaz’dan hesap sordu. Babasının ondan nefret ettiğini düşünen Çınar’ı, Ilgaz ne kadar ikna etmeye çalışsa da Çınar tüm içindekileri ortaya döküp evden gitti.

Eve dönmeyen Çınar’ın nerede olduğunu tahmin eden Parla onu eski gittikleri boş binada dağılmış halde buldu. Bölümün sonunda Ilgaz ve Ceylin arasında katilin kim olduğuna dair yaptıkları konuşma yeni bölüme dair merakı arttırdı. 

Yargı yeni bölümleri ile Pazar akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.

YARGI VİDEOLARI