X
X

Beyaz Show sezona bomba gibi girdi!

08.11.2014 Cumartesi 10:12 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Yeni sezona merhaba diyen Beyaz Show’un ilk programının konukları “Ulan İstanbul” dizisinin oyuncuları Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım ve en güzel şarkılarıyla Bengü oldu.

Yeni sezona merhaba diyen Beyaz Show’un ilk programının konukları “Ulan İstanbul” dizisinin oyuncuları Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım ve en güzel  şarkılarıyla Bengü oldu.

Programa, yeni sezon  jeneriğinde yer verdiği Yeşilçam’ın ustalarını andığı bir açılış konuşmasıyla başlayan Beyaz, gece boyunca yaptığı esprilerle de izleyenleri kırdı geçirdi!

“Ulan İstanbul” dizisinin sevilen karakterleri  Yaren ve Karlos,  yaptıkları düetlerle stüdyoyu coşturarak sezon açılışını  renklendirdi.

Bengü’nün çok ses getiren “Sahici” klibinin çekildiği mekana canlı bağlantı yapılan programda birbirinden keyifli anlar yaşandı.  Gece boyunca en sevilen şarkıları seslendiren Bengü ise gerek fiziği gerekse kostümüyle göz doldurdu.

Yeni başlayan köşelerden “Doğruları Söyleyen Adam” vtr’si  stüdyodaki seyirci ve konukları kahkahaya boğdu!

Nesli Çoğalan Peter Pan’lar cemiyetiyle onkoloji birimlerinde tedavi görmekte olan çocukların hayallerini gerçekleştiren gönüllü yardımsever Hale Bayrak ise izleyen herkesin gönlünde taht kurdu!

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.
İlk bölümden klipleri izlmek için TIKLA!
http://video.kanald.com.tr/beyazshow/OzelKlipler/




BEYAZ SHOW VİDEOLARI