X
X

Ayşe Tolga, Bana Her Şey Yakışır standındaydı

30.03.2011 Çarşamba 10:10 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Ziyaretçilere doğal kozmetik hakkında detaylı bilgiler verdi...

Ayşe Tolga, Aisha Ürünleri ve Sürprizleri ile Akmerkez Bana Her Şey Yakışır podyumundaydı. 
 
Uzun soluklu oyunculuk kariyerinin yanı sıra kişisel gelişim, şifa ve doğal terapiler ile de 2001 yılından beri bireysel olarak ilgilenen, Türkiye'nin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası Aisha'nın kurucusu Aromaterapist Ayşe Tolga, İstanbul Shooping Fest Kapsamında Akmerkez'de Kanal D standındaydı. 

Ayşe Tolga Akmerkez'e gelen ziyaretçilere doğal kozmetik ve aromaterapi hakkında detaylı bilgiler verdi. Yakın arkadaşı Eylem Şenkal'da Ayşe Tolga'ya eşlik etti. Tolga; aisha markasında yer alan kadın, çocuk, bebek ve ev koleksiyonlarından derlenen ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Ayşe Tolga podyumu ziyaret edenlere küçük hediyeler de dağıttı.
 
Aisha Ürünlerindeki doğal özlerden, ambalaj malzemesine kadar, koleksiyonundaki bütün ürünler için teker teker araştırmalar, çalışmalar ve testler yapıyor. Ürünlerinin % 100 içeriği doğal ürünlerden, % 60'ı ise sertifikalı organik hammaddelerden oluşan ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası aisha ISTANBUL, tasarım ve hazırlanma aşamasında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kozmetoloji Bölümü ile birlikte çalışıyor.

Ayşe Tolga hakkında merak edenler için ;
 
Türkiye'nin İlk aromaterapi markası aisha'nın yaratıcısı ve sahibi Ayşe Tolga, Tatijanna Rottenberg'den masaj ve vücut terapileri eğitimi, Chiva-som Destination Spa- Bangkok Spa yöneticiliği, dünyanın
Sayılı Aromaterapistlerinden Gabriel Mojay'den Londra'da ITHMA- London (Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy)'de Aromaterapi, Öz Yağ Sinerjisi, İleri masaj teknikleri, organik kimya, Holistik Acil Yardım, fitoterapi, Holistik tıp ve Çin Tıbbı eğitimleri alarak, Uzman Klinik Aromaterapist derecesini almaya hak kazanmıştır. Ayşe parfümcülük ve detaylarını araştırmak üzere 2007 yazında Fransa Provence ve Grasse'da botanik, bitki hasadı ve damıtma teknikleri, parfüm karışım sanatı ve sinerji üzerine de çalışmıştır. 2009 senesinde Uzman Emine Kobaş'tan estetisyenlik, cilt-vücut bakımı, ve vücut terapileri üzerine de eğitimler alarak ustalık belgesini de alan Ayşe Tolga, Uzman Estetisyen ve Uzman Eğitici dereceleri ile Spa terapileri üzerine eğitici olarak sertifika verme yetkisini kazanmıştır. Ayşe, IFPA (The International Federation of Professional Aromatherapists) üyesidir.

Bana Her Şey Yakışır'ın Akmerkez'deki podyumunda yer alan bir diğer isim birçok ünlü simanın doktoru Dermatolog Dr. Erçin Özüntürk'tü. Erlamer Estetik ve Güzellik Merkezi’nin de sahibi olan ve yurt dışında yaptığı başarılı çalışmalarla da adından sıkça söz ettiren Özüntürk, Cilt Bakımı, Peeling, Kalıcı Makyaj, Botox, PPx Mavi Işık Terapisi, Bölgesel Sıkılaştırma, Selülit  Tedavisi ve mezoterapi ile ilglii podyumu ziyarete gelenlere bilgiler verdi.
Fotoğraf (Soldan sağa): Eylem Şenkal, Ayşe Tolga

Fotoğraf: Dermatolog Dr. Erçin Özüntürk