X
X

2013 size neler getirecek?

20.12.2012 Perşembe 21:03 (Güncellendi: 07.09.2016 - 09:50)

2013 burç yorumları Trump Towers Mall'da

Ünlü astrolog, nam-ı diğer ''Twitburc’’ Zeynep Turan 22 Aralık Cumartesi saat 15:00’de Trump Towers Mall sohbet köşesinde takipçileriyle buluşacak. Yeni yıla girmeden 2013 ‘de sizi neler beklediğini öğrenmek için bu sohbeti kaçırmayın.

 
ARKEOLOG ÇİĞDEM MANER İLE ÇOCUKLARIN GEÇMİŞE YOLCULUĞU TRUMP TOWERS MALL’DA
 
Çocuklara tarihi sevdirmek ve yaşadıkları toprakların tarihi yolculuğunu öğretmek için tarih kitapları yazan Arkeolog Çiğdem Maner, 22 Aralık Cumartesi saat 15:00’de D&R Kids Trump Towers’da tarih meraklısı çocuklarla buluşacak.
 
Arkeoloji biliminin tanıtılacağı, bir Arkeoloğun gününün nasıl geçtiği gibi bilgilerin paylaşılacağı sohbetin ardından Çiğdem Maner kitaplarını minik meraklılar için imzalayacak.
 
Çiğdem Maner Hakkında;
1971 yılında Berlin'de doğdu. İstanbul Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra Berlin, Freburg ve Münih'te Önasya ve Protohistorya, Klasik Arkeoloji ve Assiroloji bilim dallarında lisans ve yüksek lisans yaptı. Almanya, Suriye ve Türkiye'de çeşitli kazılara katıldı ve katılmaya devam ediyor. Çocukların tarihi sevmelerini ve yaşadıkları toprakların tarihini bilmelerini istediği için çocuklara yönelik tarih kitapları yazmaya başladı.