X
X

Afara 8. bölümü ile ekrana geldi!

04.06.2022 Cumartesi 13:05 (Güncellendi: 04.06.2022 - 13:05)

Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan sekizinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Uğur Aslan, izleyicisinin karşısına seslendirdiği “Bombili Bili Bom” şarkısıyla çıktı. Afara’nın sekizinci bölüm konukları, ünlü şarkıcı Atiye, ünlü oyuncu Jessica May, başarılı oyuncu Meltem Yılmazkaya ve Sakiler oldu.

Doyasıya eğlence ve samimi sohbetin yer aldığı Afara, renkli anlara sahne oldu. Atiye sevenlerinin karşısına yeni şarkısı “Dalgana Bak” ile çıktı. Başarılı şarkıcı ilerleyen dakikalarda dillerden düşmeyen şarkısı “Salla ve Aşkistan”ı da yorumladı. Bir türkü albümü çıkarmak istediğini dile getiren Meltem Yılmazkaya’nın kendine has yorumuyla seslendirdiği uzun hava ise sevenlerinden tam not aldı. Sakiler, “Doyamadım” ve dillerden düşmeyen “Dünyadan Uzak” şarkılarıyla sevenlerine unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu. Geceye renk katan bir diğer olay ise Uğur Aslan’ın Charlie Chaplin taklidi oldu. Seyircilerinin karşısına bir anda Charlie Chaplin kostümü ile çıkan Aslan, Chaplin taklidiyle stüdyoyu kahkahaya boğdu. Atiye’nin darbuka şovuyla şenlenen Afara, güzel şarkıcının yaptığı oryantal dans şovu ile renkli anlara sahne oldu. Güzel oyuncu Jessica May’in Uğur Aslan ile birlikte yaptığı samba dansı da stüdyoda adeta Brezilya rüzgarları estirdi.

Başarılı oyuncu Uğur Aslan ile doyasıya müzik ve tadına doyulmaz bir sohbetin olacağı “Afara”, her cuma akşamı canlı yayınla Kanal D’de…

AFARA VİDEOLARI