X
X

Anne-oğul aynı dizideler!

26.08.2014 Salı 17:09 (Güncellendi: 15.08.2023 - 14:02)

Anne-oğul, “Alın Yazım” dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiler!

Kanal D’nin başrollerini; Duygu Keser, Ozan Dağgez, Yeşim Gül, Orhan Aydın, Deniz Özlem Durmaz, Ayberk Aladar, Zafer Demircan, Aykut Ünal, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Pelin Orhuner, Efe Erdal, Ecem Karavus, Pervin Ünalp, Aziz Sarvan, Mehmet Renan Karagöz, Batuhan Sert ve Özge Oldaç’ın paylaştıkları, Pazartesi gününden itibaren, hafta içi her gün saat 10.00’da ekrana gelecek günlük dizisi “Alın Yazım” da, anne-oğul olan Mihriban Er ile Ayberk Aladar birlikte kamera karşısına geçtiler.

“Doksanlar” dizisinin yakışıklısı Ayberk Aladar ile “Güzel Çirkin, Keşanlı Ali Destanı, Alev Alev ve Aşkın Bedeli” gibi dizilerde rol alan tiyatro, dizi ve seslendirme sanatçısı Mihriban Er, anne-oğul beraber ilk kez “Alın Yazım” dizisinde kamera karşısına geçtiler. 

Dizide, Ayberk Aladar; geçimini taksicilikle sağlayan, dürüst, herkes tarafından sevilen, mahallenin mert delikanlısı Ercan karakterini canlandıracak. Mihriban Er ise; zengin, hırslı ve bencil bir karakter olan Feraye’yi canlandıracak. Birbirine oldukça zıt karakterleri oynayacak olan anne-oğul, karakterlerini çok beğendiklerini ve ilk kez bir dizide beraber rol alacakları için oldukça heyecanlı olduklarını dile getirdiler.




ALIN YAZIM VİDEOLARI