X
X

Gündüz kuşağı dizi ve programları başlıyor!

29.08.2014 Cuma 14:58 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Kanal D, gündüz kuşağı dizi ve programlarına 1 Eylül Pazartesi günü start veriyor!

Kanal D'nin geçtiğimiz sezonlara damgasını vuran gündüz kuşağı programlarından  "İrfan Değirmenci ile Günaydın" ve "Evim Şahane" programları, 1 Eylül Pazartesi günü yeni sezona başlayacak. Kanal D'nin yeni günlük dizisi "Alın Yazım" da, Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

Kanal D'nin sabah kuşağı; 1 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 07.00'de, İrfan Değirmenci’nin hazırlayıp sunduğu  "İrfan Değirmenci İle Günaydın" programı  ile başlayacak. Hemen ardından  saat  10.00'da başrollerini; Duygu Keser, Ozan Dağgez, Yeşim Gül, Orhan Aydın, Deniz Özlem Durmaz, Ayberk Aladar, Zafer Demircan, Aykut Ünal, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Pelin Orhuner, Efe Erdal, Ecem Karavus, Pervin Ünalp, Aziz Sarvan, Mehmet Renan Karagöz, Batuhan Sert ve Özge Oldaç’ın paylaştıkları "Alın Yazım" dizisi ekrana gelecek. Mimar Selim Yuhay'ın sunum ile ekrana gelen "Evim Şahane" de, saat 15.00'de yeni bölümü ile yeni sezona başlayacak.  

Eylül’de iki yeni program daha başlayacak

Kanal D'de Eylül’de, sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı "Cümbür Cemaat" ile sunuculuğunu Zeynep Kasımlıoğlu'nun yaptığı "Özledim Seni" adlı iki yeni gündüz kuşağı programı daha başlayacak.



ALIN YAZIM VİDEOLARI