X
X

Sımsıcak bir aile komedisi : Altınsoylar

10.09.2016 Cumartesi 10:21 (Güncellendi: 18.07.2017 - 12:32)

Birbirlerine bağlı köklü bir ailenin başına gelen beklenmedik olayları sımsıcak bir dille ekrana taşıyacak olan Altınsoylar Çarşamba Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi Altınsoylar’ın çekimleri önceki gün Beylerbeyi’nde başladı. Altınsoy ailesinin eğlenceli ve sürprizlerle dolu maceralarını konu alan dizinin renkli setinden ilk kareler de basınla paylaşıldı.

Yönetmenliğini Türkan Derya ve Murat Aksu’nun yaptığı, başrollerini Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Şebnem Bozoklu, Bennu Yıldırımlar , Cihat Tamer’in, Ünal Yeter, Birsen Dürülü, Görkem Şarkan, Burak Sevinç, Begüm Akkaya, Zeynep Kankonde, Bora Koçak, Sami Aksu ile paylaştığı Altınsoylar’ın senaryosunu ise Serdar Oğuz kaleme alıyor.

Köşkün bahçesinde objektiflere topluca poz veren oyuncular, yüksek enerji ve uyumları ile dikkat çekti. Özlenen kalabalık sofraların kurulduğu, gelenek ve göreneklere olduğu kadar, birbirlerine de bağlı köklü bir ailenin başına gelen beklenmedik olayları sımsıcak bir dille ekrana taşıyacak olan Altınsoylar yakında Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak.

 

ALTINSOYLAR VİDEOLARI