Programlar

Arda'nın Ramazan Mutfağı - Pastırmalı Kalem Böreği Tarifi - Pastırmalı Kalem Böreği Nasıl Yapılır?

Arda'nın Ramazan Mutfağı programının 20 Nisan 2021 Salı günü yayınlanan 59. bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Pastırmalı Kalem Böreği" tarifi! ‘Pastırmalı Kalem Böreği tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Pastırmalı Kalem Böreği yapabilirsiniz.’

Pastırmalı Kalem Böreği

MALZEMELER

3 adet yufka

İç harcı için;
1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet soğan
3-4 adet sivri biber
Tuz
Karabiber
100-150 gr pastırma
2 adet domates
1-2 avuç rendelenmiş kaşar peyniri

Tarifi videomuzda!

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da haftanın 6 günü iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!