Programlar

Arda'nın Ramazan Mutfağı - Yemişli İç Pilav Tarifi - Yemişli İç Pilav Nasıl Yapılır?

Arda'nın Ramazan Mutfağı programının 154. bölümünde, Arda Türkmen'in yaptığı Yemişli İç Pilav tarifi! Yemişli İç Pilav tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Yemişli İç Pilav yapabilirsiniz.

Yemişli İç Pilav

MALZEMELER

2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 avuç dolmalık fıstık
1 avuç pirinç Antep fıstığı
1 avuç kabuksuz çiğ badem
1 adet yemeklik doğranmış soğan
1 silme yemek kaşığı yenibahar
1 çay kaşığı toz tarçın2
2 avuç kuş üzümü
2 su bardağı pirinç
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı toz şeker
3 su bardağı su

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da haftanın 6 günü iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!