Diziler

Camdaki Kız Feride kimdir, gerçek hikayesi ne?

Camdaki Kızı Feride'nin büyük sırrı, gerçek hikayesi, onu bu davranışlara yönlendiren kimdir, nedir? Kanal D'nin perşembe akşamları yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her bölümü büyük heyecanla izlenen dizinin karakterleri de oldukça ilgi görüyor. Camdaki Kız Feride karakteri de merak edilen karakterlerden biri oldu. Camdaki Kız'ın gerçek hikayesi izleyiciler tarafından araştırılırken dizide Nalan'ın annesi Feride hakkında her detay merak ediliyor. Usta oyuncu Nur Sürer'in hayat verdiği Feride karakteriyle ilgili detaylar her geçen gün daha da artıyor. Camdaki Kız Feride kimdir? Camdaki Kız Feride Nalan'ın annesi mi? Camdaki Kız Feride neden Nalan'a korse giydiriyor? Camdaki Kız Feride'nin hastalığı nedir? gibi sorular merak ediliyor. Camdaki Kızı full izle. Camdaki Kız son bölümde neler oldu? İşte, Camdaki Kız dizisinde Feride'nin davranışları altında yatan gerçekler ve merak edilenler!

Feride, "Kendini erkeklerden korumalısın" diyerek Nalan'a nefesini kesecek kadar sıkı bir korse giydiren bir annedir. "Nikah memurunun karşısına çıkana kadar kimsenin sana dokunmasına izin vermeyeceksin. Eğer öyle bir şey yaparsan, seni evlatlıktan reddederim. Benden gizli bir şey yaparsan nasıl olsa duyarım, sana dünyayı zindan ederim." sözlerini Nalan'a karşı sürekli tekrar eder. Feride'nin geçmişte yaşadığı travmalar, Nalan için en büyük talihsizlik olur. 

Nalan annesi Feride'nin kendisine dayattığı hayatı yaşarken, aşkı da onun kaderiyle bütünleşecek mi? Yoksa Nalan, annesinden izler taşıyan yaralarını sarıp kendine yeni bir hayat mı kuracak?

 


İlgili Haberler

Camdaki Kız

Camdaki Kız finalde de zirvede!

82. Bölüm - Ve mutlu son!

82. Bölüm - Nalan ve Sedat yeniden bir arada!