4 OCAK PAZAR 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
BALLI MAHMUDİYE
500 gr kemikli tavuk but
500 gr tavuk göğüs eti
1 orta boy soğan
2 yemek kaşığı bal
100 gr kuru kayısı
100 gr badem
50 gr kuru üzüm
Yarım çay bardağı (70 ml) riviera zeytinyağı
1 limon
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı Tuz
Yarım litre tavuk suyu
4-5 dal dereotu veya maydanoz
YAPILIŞI:
Tavuk etlerini bol suyla içine biraz tuz ekleyerek haşlayın.
Haşladığınız suyu ayırın.
Tavuk etlerini kemiklerinden ayırın.
Yağı geniş bir tencereye alın.
Haşlanmış tavuk etlerini ekleyip pembeleşinceye kadar hafifçe kızartın.
Soğanı küp küp doğrayıp ilave edin, birkaç dakika daha kavurun.
Bademleri 10 dakika ılık suda beklettikten sonra kabuklarını soyun ve tencereye ekleyin.
Hafif pembeleştikten sonra üzerine bal, üzüm, kuru kayısı, tarçın, tuz, 1 limonun suyu ve yarım litre tavuk suyunu ekleyin.
Tencerenin kapağı kapalı olarak kısık ateşte 30 dakika pişirin.
İnce kıyılmış dereotu veya maydanozla süsleyerek servis yapın.