4 OCAK PAZAR 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
MİLFÖY ÇANAĞINDA TAVUKLU ORMAN KEBABI / 40 Dk. hazırlık ve pişirme süresi.
MALZEMELER
Milföy çanağı için;
YAPILIŞI:
Tencereye sıvı yağ koyun, küçük ve ince doğranmış kuru soğanı kavurmaya başlayın, soğanlar pembeleşince küp küp doğradığınız tavuk göğsünü ilave edin ve karıştırarak pişirmeye devam edin.
Tavukların rengi dönünce küçük doğranmış havuçları ilave edip, 3-4 dakika kavurun.
Küp küp doğranmış patatesleri ilave edin.
5 dakika kadar kısık ayarda kavurma işlemine devam edin.
Salçaları ve yemeklik doğranmış domatesiekleyin, bu aşamada tuz, karabiber ve kekiği de ekleyip karıştırın.
Salçanın kokusu çıkınca sıcak suyunu ilave edin. Yemeğin üstünü geçecek kadar sıcak su koyun. Yemeğiniz kaynadığında ocağın altını kısın, kapağı kapalı bir şekilde pişirmeye devam edin.
bezelyeyi yemeğe en son ilave edin.
Milföy çanağının Yapılışı;
Porsiyonluk güveç kaplarını sıvıyağ ile yağlayıp, milföy hamurlarınızı içine yerleştirin.
Kenarlarını kaldırın.
Tabanın kabarmaması için çatal için eşit uzaklıkta delikler açın.
180 derece fırında 10-15 dakika pişirin.
Sık sık fırın tepsilerinizi kontrol edip çevirin.
Yemeğinizi milföy kaselerinde servis edin.