Programlar

İlker Ayrık'la Bir Sıfır 13. Bölüm Yayında!

Kanal D’nin, eğlenceli yarışma programı İlker Ayrık’la Bir Sıfır dopdolu bir bölümle ekranlara geliyor. Hafta sonunu eğlendirmeye devam eden yarışma programının bu bölümünde de “acık gıcık” sorular yarışmacıları terletecek.

Doğru cevaba ulaşmanın kazandırdığı yarışma İlker Ayrık’la Bir Sıfır bu bölüme Roma İmparatoru Jul Sezar’ı konuk ederek başlıyor. Ünlü “Veni, Vidi, Vici” sözünü Sezar’ın Tokat’ta söylediğini biliyor muydunuz?

Bir zamanların fenomen videosu “Çipetpet” sorusuyla yarışmacılar Arnavut Şevket’in “saka mı, keklik mi” , hangi kuşun sesini taklit ettiğini bilmeye çalışacaklar.

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yarışma programının bu akşamki renkli konuğu ise sevilen sanatçı Metin Şentürk... Metin Şentürk’le ilgili hem ilginç bilgiler öğrenecek, hem de ekiplere sorulan iki soruyla kimin 0(sıfır) kazandığını göreceğiz. Sorular basit ama “acık gıcık”.

Ekiplerden beş 0(sıfır)’ı tamamlayan çift, finale kalarak kazandıkları 0(sıfır)’larla araba için yarışacak. Altı 0(sıfır)’ı yanyana koymayı başardıkları takdirde 0(sıfır) kilometre bir arabanın sahibi olacak.

Bölümü İzle!