Diziler

İnci Taneleri 14. Bölüm

İnci Taneleri dizisi 14. bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! İnci Taneleri yeni bölümü yayınlandı! Hemen izle! 9 Mayıs Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 14. bölümünde neler oldu? İnci Taneleri yeni bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! İnci Taneleri 14. Bölümün ardından 15. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İnci Taneleri 14. Bölüm full izle!

9 Mayıs Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 14. bölümünde Nehir, Azem'in karşısına çıkacak mı?

Azem, Nehir ile ilgili ipuçlarının peşindeyken ailesini tamamen geride bırakan Nehir için geçmiş artık gizlenemeyecek kadar yakındır. Azem ve Cihan'ı takip eden Nehir, sonunda ortaya çıkar ve hayatını şekillendirmesinde yaşadığı zorluklarla mücadele verir. Nehir'in babasına ve geçmişine olan öfkesi ilk günkü gibi tazedir. Nehir, ünlü iş insanıyla evlilik hazırlığı yapıyor. Azem ve Cihan'a çok yakın olan genç kız yılın düğünü için hazırlıklarına başlar. Diğer yandan Azem'in Nehir'e ulaşma çabası da devam eder ve Nehir'in bundan haberi vardır. 

Azem, uzun zamandır kızı Nehir'i ararken Nehir'in Azem'in bir adım gerisinde olduğu ortaya çıkar. Sosyetenin içinde yer alan Nehir, Piraye'nin katıldığı davette boy göstermesi şaşkınlık yaratır. Dilber, Yıldız ile yeni iş kurma planları yaparken, tefecilerden zar zor aldıkları para ortadan kaybolur. Zerre, Dilber ve Yıldız'a istemeden de olsa büyük darbe vurur.  Piraye, Azem ile arasındaki duyguların ve iletişimin adını henüz koyamazken Ayça, annesi ve öğretmeni için hayaller kurmaya başlamıştır.

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

 

 

 

 

 


İlgili Haberler

İnci Taneleri'nde gözyaşları sel olup aktı!

İnci Taneleri 14. Bölüm Fragmanı - 2

İnci Taneleri 14. Bölüm Fotoğrafları

Perşembenin galibi değişmedi!