Programlar

Kısmetse Olur'da şok eleme! İşte o isim!

Kısmetse Olur 27 Şubat Pazartesi yeni bölümde şok bir eleme yaşanıyor ve evin kurallarına uymadığı gerekçesiyle o aday eve veda ediyor! Peki elenmesine karar verilen bu isim kim?

Kısmetse Olur'da hafta olaylı başlıyor!
Sunucu Seda Akgül'ün günün ilk saatlerinde gelinler evine gelmesi tüm adayları endişelendirdi. Herkes merak içinde neler olacağını bekliyordu. Seda Akgül, şuanda aralarında olmayan bir adayın Kısmetse Olur evinin kurallarına uymadığı için elendiğini açıkladı. Bir andan bütün gözler kimlerin evde olmadığına gitti. Evde Aycan, Gökhan, Ünal ve Merve yoktu. Peki bu adaylardan hangisi yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı.

Uzun ve endişeli bir bekleyişin ardından eve veda edecek ismin Gökhan Sara olduğu açıklandı. Gökhan'ın isminin açıklanmasıyla gülümsemeye başlayan Sibel, artık onun da bu evde kalamayacağını belirterek programdan ayrılmak istediğini ifade etti. Seda Akgül, Sibel'in evden gitmesi yönünde olan kararına saygı duyarak onu uğurladı. 'Gökhan yoksa ben de yokum' diyen gelin adayı eşyalarını toplayarak eve veda etti...