Koleksiyonlar

Tatlı Erişte Tarifi

‘Tatlı Erişte tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Tatlı Erişte yemeğini yapabilirsiniz.’

Tatlı Erişte

Malzemeler:
4 avuç erişte
3 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı tereyağ
 
Tatlı Erişte Yapılışı:
Erişte, derince bir tencereye alınır ve üzerine sıcak su eklenerek haşlanır. 2 yemek kaşığı tereyağ, ayrı bir tencerede kokusu çıkana kadar iyice eritilir. Pişen eriştenin suyu süzülür ve servis kabına alınır. Üzerine 3 yemek kaşığı toz şeker serpilir. Eritilmiş tereyağı da eriştenin her yerine eşit miktarda gezdirilir.Tatlı Erişte servise hazırdır.


İlgili Haberler

Savcım, nasıl ölmek istersiniz?

Arda'nın Mutfağı - Elmalı Kek Tarifi - Elmalı Kek Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Pestolu Makarna Tarifi - Pestolu Makarna Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Enginar Dolması Tarifi - Enginar Dolması Nasıl Yapılır?